Acqua Di Parma Iris Nobile Eau De Parfym 50Ml

Denna klassiskt eleganta och feminint blommiga doft har en djupt intensiv karaktär som ger ett elegant och smakfullt doftintryck. Iris …
Läs mer
889,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Denna klassiskt eleganta och feminint blommiga doft har en djupt intensiv karaktär som ger ett elegant och smakfullt doftintryck. Iris Nobile öppnar upp med toppnoter av bergamott och subtila citrusnoter såsom apelsinblomma. Hjärtnoten består i huvudsak av irisblomman accentuerad av ylang-ylang och persikoblomma och avslutas sedan med en varm bas av patschuli, ekmossa och Madagaskarvanilj.För långvariga effekter ska doft appliceras på kroppens pulspunkter. Dessa inkluderar handleden, bakom örat, veck i arm och knä, och botten på halsen. Pulspunkter avger mer kroppsvärme, eftersom det här är blodkärl närmast huden, varigenom uppvärmning och frisättning av din doft kontinuerligt. Dessutom, för en bestående effekt kan spraying doft lägre på kroppen göra det möjligt att stiga hela dagen. Layering med motsvarande bad eller duschgel och lotion är också en annan bra metod för att hjälpa din doft att hålla längre.

Handla ACQUA DI PARMA Iris Nobile Eau De Parfym Spray 50Ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
H/70315

Datablad

För
Dam
Olfactory Families
Woody Floral
Perfume type
Eau de Parfum
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in