Agent Provocateur Fatale Intense Eau De Parfym 100Ml
  • Agent Provocateur Fatale Intense Eau De Parfym 100Ml

Agent Provocateur Fatale Intense Eau De Parfym 100Ml

312,00 kr
Inkl. moms

Frestelse, mysterium och lust. Fatale Intense, den nya doften från Agent Provocateur är en rik, lyxig och mystisk doft. En djärv introd…

0produkter
Antal
Slut i Lager

Frestelse, mysterium och lust. Fatale Intense, den nya doften från Agent Provocateur är en rik, lyxig och mystisk doft. En djärv introduktion förkänner sinnena med en exotisk alcehmy som består av vilda Dewberries, Black Licorice och Spiced Chilli. Duftets hjärta är en rik blandning av exotiska blommor som framkallar lust och passion, vilket är kärnan i denna doft. En berusande och varm bas av Noir Leather, Luxe Amber och Tahitian Vanilla fångar lusten, glamouren och intensiva önskningar av denna doft.

Handla AGENT PROVOCATEUR Fatale Intense Eau De Parfym Spray 100ml från AGENT PROVOCATEUR med prisgaranti hos Tigoo.

Lanserades av Design Provocateurs designhus år 2011. Denna orientaliska blommiga doft har en blandning av bergamot mandarin apelsinferska äppelmelon ylang-ylang jasminrosa tuberosesandalved och patchouli noter. Specifikationer Typ: EDP Spray Storlek: 101 ml .

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.

AGENT PROVOCATEUR
A/1041757

Datablad

För
Dam
Perfume type
Eau de Parfum

Specifika referenser

Kunder som köpte den här produkten köpte också: