Alfred Dunhill Icon Eau De Parfym For Men Spray 50Ml
  • Alfred Dunhill Icon Eau De Parfym For Men Spray 50Ml

Alfred Dunhill Icon Eau De Parfym For Men 50Ml

289,00 kr
Inkl. moms
Den nya Dunhill parfym för män, Icon är nu tillgänglig hos Tigoo. Dunhill Icon är ny för 2015, skapad av Carlos Benaim. Beskriven som e…
0produkter
Antal
Slut i Lager

Den nya Dunhill parfym för män, Icon är nu tillgänglig hos Tigoo. Dunhill Icon är ny för 2015, skapad av Carlos Benaim. Beskriven som en felfri uppfattning om naturlig förfining, är denna överdådiga doft för dig perfekt för den sofistikerade moderna mannen. Ikonen öppnas med uppfriskande toppnoteringar av bergamot, neroli, peppar och petitgrain. Doften flyttade sedan in i ett örthjärta av lavendel, peppar, kardemumma, salvia och enbärbärnot. Dunhill-ikonen kommer sedan till slut med basnotor av vetiver, agarwood, läder, ekmoss och iris. Denna aromatiska, träliknande doft finns i 50 ml och 100 ml.

Handla Dunhill London Icon Eau De Parfym For Men Spray 50ml från ALFRED DUNHILL med prisgaranti hos Tigoo.

Dunhill Dunhill Ikon Eau de Parfym, 50 ml. / 50 ml DetaljerICON öppnas med den ultimata blandningen av sällsynta och dyra ingredienser. Eleganta toppnoteringar av italienska Bergamot och Neroli Absolute sammanflätar med värmen av rökig Oud wood och en Oris-läder överenskommelse meddelande till en unik twist av maskulinitet och originalitet. En ikonisk, signatur doft för den sofistikerade gentleman. 50 ml. / 50 mLDesigner Om Alfred Dunhill: Alfred Dunhill grundades 1893 och har blivit vuxna till b.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
W/32839

Datablad

För
Dam
Olfactory Families
Spicy Woody
Perfume type
Eau de Parfum

Specifika referenser

Kunder som köpte den här produkten köpte också:

16 andra produkter i samma kategori: