Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Moisturizing Schampo 300 Ml

Paul Mitchell Lavender Mint Moisturizing Shampoo är ett återfuktande schampoo med en färgbevarande formula. Ditt torra hår blir mjukt o…
Läs mer

Butikpris 223,00 kr

205,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Paul Mitchell Lavender Mint Moisturizing Shampoo är ett återfuktande schampoo med en färgbevarande formula. Ditt torra hår blir mjukt och återfuktat med en fräsch och uppfriskande känsla. Skyddar och tillför fukt. Reder ut och förebygger kluvna toppar. Lämnar en lugnande känsla och doft.  Hydrerande och lugnande När nerverna suger ut och håret är lindat, torka i lugnande doften av lavendel, mint och tea tree olja. Perfekt för grovt, orubbligt och fukthårt hår, detta rika, hydratiserade schampo hjälper till att förbättra styrka och glans. Säker för färgbehandlat hår. Global ReLeaf Köp tea tree, hjälp att plantera ett träd. John Paul Mitchell Systems utför inte eller godkänner djurförsök. Gjord i USA.

Handla PAUL MITCHELL TEA TREE LAVENDER MINT moisturizing shampoo 300 ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/70473

Datablad

För
Unisex
Hair type
All Hair Types
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in