Paul Mitchell Tea Tree Special Schampo 1000 Ml

Tea Tree Special Shampoo från Paul Mitchell är ett schampo som stimulerar håret och hårbotten. Den förhöjer hårets vitalitet och lyster…
Läs mer

Butikpris 546,00 kr

495,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Tea Tree Special Shampoo från Paul Mitchell är ett schampo som stimulerar håret och hårbotten. Den förhöjer hårets vitalitet och lyster med en doft av pepparmint. Suverän mot mjäll och hårbotten problem.Observera: Produkten som mottas kan tillfälligt skilja sig från bilden som visas på grund av förpackningsuppdatering. Vanliga schampon behöver inte appliceras Friskvårdande rengöringsmedel för alla hårtyper Färgssäker Få en start varje morgon och upplev dig att tippa uppfriskande tea tree olja, pepparmynta och lavendel. Hjälp tvätta bort orenheter som hår blir fräscha och rena, fulla av vitalitet och glans. Färgskyddat och perfekt för alla hårtyper. Gjord i USA.

Handla PAUL MITCHELL TEA TREE SPECIAL shampoo 1000 ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/70472

Datablad

För
Unisex
Hair type
All Hair Types
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in