Penhaligon'S Gardenia Eau De Toilette 100Ml

En solceller, Gardenia är en genomskinlig vattenfärg i mjuka tvättar av tuberos, jasmin, gardenia, ylang-ylang, krydda och vanilj. Ett …
Läs mer

Butikpris 1 297,00 kr

782,00 kr (inkl. moms)
Slut i Lager
Meddela mig när det finns tillgängligt
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
En solceller, Gardenia är en genomskinlig vattenfärg i mjuka tvättar av tuberos, jasmin, gardenia, ylang-ylang, krydda och vanilj. Ett strålande magnolia-tonat porträtt av en av naturens mest sensuella blommor. Gardenia skapades ursprungligen 1976 och har återupplivats som en del av vår Anthology Collection 2009. En blommiga doft för samtida kvinnor. Smink, söt, sensuell och berusande. Innehåller noter av gardenia, tuberos, jasmin, ylang-ylang, krydda och vaniljBlandad med violett, rabarber, bergamot, hyacint, magnolia, gröna blad och rosPlus apelsinblomma, kryddnejlika, kanel, lilja av dalen, bensoin, sandelträ och muskeldjur för alla tillfällen.

Handla PENHALIGONS Gardenia Eau De Toilette Spray 100ml med prisgaranti från Tigoo

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
N/58631

Datablad

För
Dam
Hair type
Dyed hair
Hair with Wicks
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in