Ardell Kit Deluxe Pack N, 110 Set 3 Pcs
  • Ardell Kit Deluxe Pack N, 110 Set 3 Pcs

Ardell Kit Deluxe Pack N, 110 Set 3 Pcs

129,00 kr
Inkl. momsKöp nu och betala om 30 dagar med Klarna.
Intensifiera dina ögon med Ardells 110 Lashes Deluxe Pack. Dessa lätta och återanvändbara lösögonfransar framhäver ögonen och är perfekta för både dag…
87produkter
Antal
Intensifiera dina ögon med Ardells 110 Lashes Deluxe Pack. Dessa lätta och återanvändbara lösögonfransar framhäver ögonen och är perfekta för både dag och kväll. De fylliga, naturliga lösfransarna ger dina ögon en glamorös, vingad look. Sitter på ett osynligt band som förbinder lösfransarna till en hel fransrad, vilket gör att de sitter säkert i ögonvrårna. Kommer med franslim och en mjuk applikator. Tillverkade med naturligt hår och lätta att applicera. Form: Små ögon. Mandelformade ögon. Innehåller två par lösögonfransar, lim och fransapplikator.

Bruksanvisning:
Rengör ögonfransarna och ögonlocken noggrant så att de är fria från makeup och fett.1. Kontrollera passformen: Placera fransarna ovanpå dina naturliga ögonfransar. Om de sträcker sig utanför din fransrad kan du trimma dem med en liten sax.2. Applicera lim: Tryck ut en tunn sträng av LashGrip Adhesive längs lösögonfransarnas kant. Använd en tandpetare för att fördela det jämnt. Vänta i ca 30 sekunder tills limmet är redo.3. Applicera lösögonfransarna: Placera fransarna så nära dina naturliga ögonfransar som möjligt. Använd fingertopparna för att försiktigt pressa fast lösögonfranskanten.
ARDELL
N/115008
87 Produkter

Datablad

För
Dam

Specifika referenser