Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri Lip Balsam 15 Ml

Lip Balm 15 ml, Läppbalsam i doften Arancia di Capri. Arancia di Capri är en lätt, frisk och sprudlande doft med fruktiga inslag av ape…
Läs mer
209,00 kr (inkl. moms)
Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Lip Balm 15 ml, Läppbalsam i doften Arancia di Capri. Arancia di Capri är en lätt, frisk och sprudlande doft med fruktiga inslag av apelsin, mandarin och citrus. I hjärtat finns doftnoter av pomerans som kombinerats med kardemumma, som till slut övergår i en bas av söt karamell och sensuella noter av mysk. En fuktgivande läppbalsam packad med Shea Butter och C-vitamin som föryngrar och hydratar läpparna, vilket gör dem mjuka och släta. Blu Mediterraneo - Arancia Di Capri av Acqua Di Parma lanserades 1999, den här strålande aromatiska doften öppnas med toppnoteringar av eteriska, mandarin och citronolja. Mellersta sedlar blandar Petit Grain med den friska doften av kardemum som följs av mjuka basnotor av karamell och musk.

Handla ACQUA DI PARMA BLU MEDITERRANEO ARANCIA DI CAPRI lip balm 15 ml från ACQUA DI PARMA med prisgaranti hos Tigoo.

Acqua di Parma Arancia Di Capri läppbalsam Detaljer En utsökt läppbalsam som matchar den sensoriska upplevelsen av vårdande konsistens med lukten av Arancia di Capri. Lip Balm innehåller Sheasmör och C-vitamin som hjälper till att återfuka läpparna. Finns i rör, 15 ml / 15 ml. Designer Acqua di Parma: Med introduktionen av Acqua di Parma Colonia år 1916 har varumärket Acqua di Parma blivit eftertraktat runt om i världen. Acqua di Parma är attraktivt för män och kvinnor och erbjuder en prestigefylld kol.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
Läs mer
Produktinformation
H/131014

Datablad

För
Unisex
Textures
Balm
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in