St Tropez Self Tan Bronzing Mousse 240Ml
  • St Tropez Self Tan Bronzing Mousse 240Ml

St Tropez Self Tan Bronzing Mousse 240Ml

349,00 kr
Inkl. momsBetala säkert med Klarna
Denna lätta, tonade mousse är enkel att applicera. Vägledningsfärgen ser naturlig ut, anpassar sig till din egen hudton och ger ett mju…
30produkter
Antal
Denna lätta, tonade mousse är enkel att applicera. Vägledningsfärgen ser naturlig ut, anpassar sig till din egen hudton och ger ett mjukt, smidigt resultat. "Intelligent Tanning System" bevarar färgen längre och ger en jämn, naturlig gyllene lyster. Kliniskt bevisad återfuktande effekt i upp till 24 timmar. Passar alla hudtoner, en solbränna utan sol skräddarsydd för just dig. Så här gör du:Steg 1: Rengör och peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår med ST. TROPEZ Tan Enhancing Body Lotion. Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av ST. TROPEZ appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks och applicera slutligen överbliven mousse som finns kvar i vanten över händer och fötter. Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig. Steg 4: Vänta 4-8 timmar innan du blöter ned huden. Steg 5: Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag och peela den regelbundet. Applicera produkten igen efter behov. St Tropez ursprungliga, salonginspirerade formel är speciellt skapad för att ge dig den rikaste, djupaste solbränna. Infunderad med aloe vera och långvarig färg, helt enkelt slät på för att leverera en extremt jämn solbränna. Deras innovativa doftteknik eliminerar självständig tan arom med minst 70% och ger istället en vacker, subtil, men uppfriskande doft. Oavsett din hudtyp är det lätt att använda för det mest naturliga, ultimata solbränna. Att använda: Exfoliera och fukta torra områden, såsom armbågar, knän och fötter, noggrant. Hjälp skydda lätta ögonbryn och hårlinje med lite extra fuktkräm. Sedan släpper du från topp till tå, var försiktig så att du inte gnuggar, eftersom det kan göra din solbränna ojämn. När du har fått täckning, vänta tills du har torkat innan du klär dig. Försök att inte bli våt eller svettas, i minst fyra timmar. Slutligen, sluta duscha för att avslöja en perfekt gyllene, naturligt utseende solbränna.

Handla ST TROPEZ Self Tan Bronzing Mousse 240Ml från ST. TROPEZ med prisgaranti hos Tigoo.

St Tropez Self Tan Bronzing Mousse är en superlätt, lätt att applicera, flätig självbrushmousse. Den ger en extremt jämn allsidig solbränna och sveper lätt med en Applicator Mitt. Den här extremt populära St Tropez självtältaren är perfekt för alla som vill få en naturligt utseende, streckfri gyllene solbränna som torkar på ett ögonblick . Oavsett om du är en förstklassig garderob eller ett helt proffs, kommer denna tonade formel att du vet var du ska applicera din solbränna för en perfekt applikation, varje gång. St Tropezs innovativa Aromaguard ™ doftteknologi eliminerar självständig tan arom med minst 70% och ger i stället en vacker, subtil men uppfriskande doft. . Aldrig orange, St Tropez Tan ger alltid en vacker, guldfärgad färg. Egenskaper: Superlätt flätig mousseFicktorkning, oljevänlig Idealisk för ansikte och kropp. Låt på 4-12 timmar. Tan varar ca 3-5 dagar. Paraben FreeDirections: Exfoliera före fuktgivande torra områden noggrant (armbågar, knän, anklar och fötter). Hjälp skydda ögonbrynen och hårlinjen med lite extra fuktkräm. Använd en Applicator Mitt, pumpa Mousse in i Mitt, och applicera med långa, jämnt svep från tår till topp. Se till att du är väl täckt eftersom det bara är missade områden som kan se patchiga ut. När du har en jämn täckning vänta i 60 sekunder innan du klär dig. Försök att inte bli våt eller svettas, i minst sex timmar. Slutligen, sluta duscha för att avslöja en perfekt gyllene, naturligt utseende solbränna. För att upprätthålla, applicera ett par gånger i veckan, näring dagligen med fuktkräm och släta din hud med regelbunden exfoliering för ultimata resultat.

*En del av produkter som saknar beskrivning på svenska har vi valt att maskinöversätta beskrivningen från engelska och det kan därför medföra att du hittar engelska ord i beskrivningen och även felaktig grammatik i en del fall.
ST. TROPEZ
N/79006
30 Produkter

Datablad

För
Unisex

Specifika referenser

16 andra produkter i samma kategori: