Filorga Uv Bronze Body Tan Activating Sun Oil Spf30+ 150Ml

Skydda huden från skadlig solexponering med Filorga UV Bronze SPF30 Body Oil, en sololja med anti-ageingegenskaper som aktiverar solbrännan och skydda…
391,00 kr (inkl. moms)

Varumärke:
Favoriter0
Lägg i önskelista
Beskrivning
Skydda huden från skadlig solexponering med Filorga UV Bronze SPF30 Body Oil, en sololja med anti-ageingegenskaper som aktiverar solbrännan och skyddar huden samt snabbar på solbrännans process på ett säkert sätt. Kroppsoljan är berikad med UV-filter och Global Anti-Ageing Shield (en kraftfull antioxidant som aktiveras av solens strålar) och ger ett högt skydd, samtidigt som hyaluronsyra sveper in huden så att den känns närd, återfuktad och intensivt tonad. Formulan är även berikad med Tan-Stimulator Complex, en melaninbooster som snabbar på den naturliga brännan för en strålande hy. Fri från brun-utan-sol-DHA.

Bruksanvisning:
Applicera tillräckligt mycket produkt för att skapa ett jämnt lager i ansiktet före solexponering och upprepa appliceringen regelbundet, särskilt efter bad eller efter att du torkat dig med handduk. Undvik vistelse i solen mitt på dagen, även om huden är väl skyddad. Överdriven solexponering är skadligt.
Produktinformation
W/177836

Datablad

För
Dam
Recensioner
Relaterade produkter

Inställningar

Inställningar

Meny

Vänligen logga in först.

Logga in först.

Skapa ett gratis konto för att spara artiklar du älskar.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att använda önskelistor.

Logga in