Hoppa till innehåll
foodUppdaterad 2026-11-04

Anisfrö olja

Anisfrö olja är en essentiell olja extraherad från anisfrön. Den används som smakämne och aromämne i livsmedel och kosmetiska produkter.

Om Anisfrö olja

Anisfrö olja är en essentiell olja extraherad från anisfrön. Den används som smakämne och aromämne i livsmedel och kosmetiska produkter.

Vanliga frågor

Hur många produkter med Anisfrö olja finns i sortimentet?

Just nu 1 produkter enligt vår live-katalogstatistik.

Inga produkter hittades med denna ingrediens.