Hoppa till innehåll
Ört / VäxtextraktUppdaterad 2026-11-04

Björkbark olja

Eterisk olja från björkbark (Betula Lenta) från Kanada. Används som smakämne och doftämne i kosmetiska och livsmedelsapplikationer. I vårt live-sortiment finns 2 produkter med Björkbark olja.

Produkter
2

Om Björkbark olja

Eterisk olja från björkbark (Betula Lenta) från Kanada. Används som smakämne och doftämne i kosmetiska och livsmedelsapplikationer.

Produkter med Björkbark olja

Visar de första 1 av 2 produkter. Se alla i Vitamin C →